သင္ေန႔စဥ္စားသံုးျဖစ္ေနေသာ ကင္ဆာျဖစ္ေစသည့္ အစားအစာ(၁၂)မ်ိဳး
(၁) အာလူးေခ်ာင္းေၾကာ္
(၂) တ႐ုတ္ဝက္အူေခ်ာင္း
(၃) အကင္မ်ိဳးစံု
(၄) နီတဲ့အသား
(၅) အရက္
(၆) ေဆးလိပ္၊ ေဆးရြက္ႀကီး၊ ကြမ္းယာ
(၇) ငါးေသတၱာအပါအဝင္ စည္သြပ္ဘူူးမ်ား
(၈) ဓာတုေဆးထိုးထားတဲ့ သစ္သီး
(၉) သၾကားအစားထိုးပစၥည္း၊ ဒိုးနတ္မုန္႔မ်ား
(၁၀) ဂတ္စ္၊ဆိုဒါပါ အခ်ိဳရည္
(၁၁) ေခါက္ဆြဲေျခာက္ထုပ္
(၁၂) ေကာ္ဖီမစ္ထုပ္
ေဒါက္တာ ေအးမင္းထူး
၁၆.၃.၁၆
No comments:
Post a Comment