Friday, September 16, 2016

Training သင္​တန္​း (မႏၲ​ေလး/ ရန္​ကုန္​)

မည္​သူမဆို တက္​​ေရာက္​နိုင္​ပါသည္​။

#​​ေဒါက္​တာဟိန္​းထြဋ္​'s Training သင္​တန္​း (မႏၲ​ေလး/ ရန္​ကုန္​)

Main Trainer - ​ေဒါက္​တာ ဟိန္​းထြဋ္​

​ေန႔ရက္​
-  မႏၲ​ေလး - 25.9.16 (တနဂၤ​ေႏြ​ေန႔)
-  ရန္​ကုန္​ - 1.10.16 (စေနေန႔)
             

အခ်ိန္​
- မနက္​ ၈ နာရီ မွ ည​ေန ၇ နာရီ

​ေနရာ
မႏၲ​ေလး
- ထက္​ၿဖိဳး​ေဝ မဂၤလာခန္​းမ။ ၆၇×၆၈ လမ္​းၾကား၊  မ​ေနာ္​ဟရီလမ္​း၊ မႏၲ​ေလးၿမိဳ႕။

ရန္​ကုန္​
- နိဗၺာန္​ဆိပ္​ဦး ကူတို႔ဆိပ္​ ​ေက်ာင္​းခန္​းမ၊ ၃၃ ရပ္​ကြက္​၊ ​ေျမာက္​ဒဂံု။

သင္​တန္​း​ေၾကး - 11000 က်ပ္​( တစ္​​ေသာင္​းတစ္​​္​​ေထာင္​က်ပ္​တိတိ) ( သင္​တန္​း​ေၾကး 10000 + ခန္​းမ​ေၾကး 1000)

မွတ္​ခ်က္​။  ။ ​

** ယခုသင္​တန္​းတြင္​ ေန႔လည္​စာ နွင္​့ ည​ေန ​ေကာ္​ဖီနွင္​့ မုန္​႔ ​ျဖင္​့ ဧည္​့ခံပါမည္​။ ​ေနရာ ထိုင္​ခင္​းနွင္​့ အစားအ​ေသာက္​ ႀကိဳတင္​စီစဥ္​နိုင္​္​ရန္​အတြက္​ စာရင္​းႀကိဳတင္​သြင္​း​ေပးပါရန္​ ​ေမတၱာရပ္​ခံပါသည္​။ သင္​တန္​းမနက္​မွ စာရင္​းသြင္​းျခင္​းသည္​ လူဦး​ေရ အက်ပ္​အတည္​းနွင္​့ အစားအ​ေသာက္​အခက္​အခဲမ်ားကို ျဖစ္​​ေပၚ​ေစပါသျဖင္​့ သင္​တန္​းမနက္​မွ စာရင္​းသြင္​းျခင္​းကို လံုးဝ (လံုးဝ) လက္​မခံနိုင္​ျခင္​းကို နားလည္​​ေပး​ေစလိုပါသည္​။

** သင္​တန္​း တက္​​ေရာက္​လို​ေသာသူမ်ား​အ​ေနျဖင္​့ KYI MIN THANT ( CB Bank (လမ္​းမ​ေတာ္​ ၆လမ္​း ဘဏ္​ခြဲ) - 0043600100025399) သို႔ သင္​တန္​း​ေၾကး 11000 ​သြင္​း၍ စာရင္​းသြင္​း နိုင္​ပါသည္​။ စာရင္​းသြင္​းၿပီးပါက ဖုန္​းနံပါတ္​ 09795805723, 09973427035 သို႔​ ဆက္​သြယ္​ အ​ေၾကာင္​းၾကားနိုင္​ပါသည္​။ Online Banking ျဖင္​့ စစ္​​ေဆး အတည္​ျပဳ​ေပးပါမည္​။

** ​ေနာက္​ဆံုးစာရင္​းပိတ္​ရက္​မွာ
- မႏၲ​ေလး သင္​တန္​းအတြက္​ 23.9.16 (Friday) ျဖစ္​ၿပီ္​း
- ရန္​ကုန္​ သင္​တန္​းအတြက္​ 30.9.16 ( Friday) ျဖစ္​ပါသည္​။

*** လူဦး​ေရ ကန္​႔သတ္​ထားပါသည္​။

*** ယခင္​ Training သင္​တန္​းတက္​​ေရာက္​ၿပီး​ေသာ မိတ္​​ေဆြမ်ားအ​ေနျဖင္​့ မိမိအသင္​းသား ၅ ​ေယာက္​ ယခုသင္​တန္​းကို တက္​​ေရာက္​ပါက မိမိအသင္​းသားမ်ားကို အနီးကပ္​ အား​ေပးနိုင္​ရန္​ သင္​တန္​းနည္​းျပအျဖစ္​ ျပန္​လည္​တက္​​ေရာက္​ပါရန္​ ဖိတ္​​ေခၚအပ္​ပါသည္​။ (မွတ္​ခ်က္​- သင္​တန္​းနည္​းျပအျဖစ္​ ျပန္​လည္​တက္​​ေရာက္​ပါက သင္​တန္​း​ေၾကးသြင္​းရန္​ မလိုပါ။ ေဒါက္တာဟိန္းထြဋ္ Training သင္တန္း တစ္ခါမွ မတက္ေရာက္ဖူးေသးေသာ သူမ်ား သင္တန္းနည္းျပ ျပဳလုပ္ခြင့္ မရွိပါ)

No comments:

Post a Comment